Over ons

Hotel The Oak

VERBINDING:
… is dus waar we als nieuwe eigenaars voor willen staan bij het uitbaten. Met een nieuw logo en concept dat bij ons aansluit.

Onze voorgangers hebben jarenlang fantastisch werk geleverd als “beste fietshotel van Zutendaal” en we willen zeker deze lijn verder door trekken. Daar waar zij gestopt zijn, nemen wij de draad op en verbinden deze met onze eigen rode leidraad.

– eentje van levensgenieters met zuiderse roots –

We hopen jullie wereld te verruimen door jullie kennis te laten maken met nieuwe smaakpaletten en onze typische, warme gastvrijheid. Wees welkom en laat je in de watten leggen op ons zonnig terras of in onze vernieuwde brasserie, waar we eten à la tables d’hotes; aan lange tafels gezellig bij elkaar. We geloven dat mensen meer met elkaar i.p.v. met de wifi moeten verbinden.
Door het proeven van onze Belgische keuken, gekruid op zijn Mediterraans en bereid met veel zuiderse liefde kan je bij het tafelen een leuke dialoog op gang brengen en wie weet wel nieuwe vriendschappen sluiten.

We willen jullie ook op meerdere vlakken dichter bij elkaar brengen en een ontmoetingsplek zijn voor velen met een aanbod in thema avonden, wijn- whisky of rum tastings, kunst expo’s, boekvoorstellingen en live muziek te introduceren.

En niet te vergeten ons stokpaardje: onze 13 goed uitgewerkte fietsroutes in de omgeving naar de naburige steden en bezienswaardigheden. Een ware fietshemel voor jong en oud! Pauzeer even op ons terras met een gezonde mocktail of een frisse Kompel als kers op de taart.

Kortom the place 2 be voor een onvergetelijke belevenis!

Tot snel!
Gastvrije groetjes,

Team The Oak