Over ons

Hotel The Oak

VERBINDING:
… is dus waar we als nieuwe eigenaars voor willen staan bij het uitbaten. Met een nieuw logo en concept dat bij ons aansluit.​

Onze voorgangers hebben jarenlang fantastisch werk geleverd als “beste fietshotel van Zutendaal” en we willen zeker deze lijn verder door trekken. Daar waar zij gestopt zijn, nemen wij de draad op en verbinden deze met onze eigen rode leidraad.

– eentje van levensgenieters met zuiderse roots –

We hopen jullie wereld te verruimen door jullie kennis te laten maken met nieuwe smaakpaletten en onze typische, warme gastvrijheid. Kom langs en laat je in de watten leggen op ons zonnig terras of in onze vernieuwde brasserie, waarbij je om te eten aan lange tafels gezellig bij elkaar aanschuift. Door het proeven van onze Belgische keuken, gekruid op zijn Mediterraans en bereid met veel zuiderse liefde kan men bij het tafelen een leuke dialoog op gang brengen en wie weet wel nieuwe vriendschappen sluiten. We vragen alleen dat je met een open mind binnen stapt en je laat verrassen!

We willen jullie ook op meerdere vlakken dichter bij elkaar brengen en een ontmoetingsplek zijn voor velen met een aanbod in thema avonden, wijn- whisky of rum tastings, kunst expo’s, boekvoorstellingen en live muziek te introduceren.

En niet te vergeten ons stokpaardje: 13 goed uitgewerkte fietsroutes in de omgeving naar de naburige steden en bezienswaardigheden. Een ware fietshemel voor jong en oud! Pauzeer even op ons terras met een gezonde mocktail of een frisse Kompel als kers op de taart.

Kortom the place 2 be voor een onvergetelijke belevenis, boek of plan snel je verblijf of bezoek! 😊 

Tot snel!
Gastvrije groetjes,

Team The Oak

Sluit Menu
error: Content is protected !!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan er vanuit dat u ermee instemt.